Friday, September 01, 2006

Any way the wind blows...

Vandaag speelt dEUS op Electric Picnic - een muziekfestival in de buurt van Dublin. Om die reden was gisteren een speciale vertoning van Any Way the Wind Blows gepland in het Irish Film Institute (IFI) MET introductie door den Barman zelve.

En hij was niet alleen. De volledige band was erbij - volgens mij klaar om Temple Bar en het nachtleven in te duiken. Aangezien ik zelf net mijne Guinnes aan het betalen was toen Mauro kwam bestellen kan ik vertellen dat ze de avond begonnen met ne cola (?!), ne Carlsberg, ne Whiskey en ne Guinness. Grappige kerel trouwens die Mauro: effe mee aan de praat geraakt en die was zo blij als een kind om iemand van Limburg tegen te komen (rare jongens die rocksterren). Was wel jammer dat de film net begon - was wel tof geweest om mijne tooghang-techniek terug op te frissen met ne collega ex-Hasselaar! Nuja de volgende keer misschien.

De intro was best wel grappig:

- "de film was een cult hit in Poland. Daar ben ik enorm blij mee"; en
- "we hebben de prijs voor beste experimentele film gewonnen op het filmfestival van Texas. Was wel een verrassing want het was niet de bedoeling om er een experimentele film van te maken".

En toen gingen de lichten uit en vertrokken de mannen. Moet eens navragen hoe hun optreden van vandaag was.

De film is trouwens een aanrader! (had al gezien maar wordt alleen maar beter)

2 comments:

Kristof said...

cool tom ontmoet mauro !!!!

ze komen 1 oktober gratis naar antwerpen een leuk idee denk ik!!!

Anonymous said...

waw! mauro himself, sjiek ! maar woont die niet in zonhoven ipv in hasselt? ge moet die mannen misschien eens logies aanbieden?! mm