Thursday, May 18, 2006

Vloer en oven misschien verkocht!

Mogelijk geweldig goei ontwikkelingen mbt de oven en de vloer! Er is daarstraks iemand langsgeweest om een kijkje te nemen voor "een vriend". De Vriend is de eigenlijke kandidaat-huurder maar hij kon niet wegens werk.
Hij heeft op dit moment zelf niks en zou dus interesse hebben in alles wat een beetje redelijk is. De persoon die langskwam zei dat hij expliciet zei interesse te hebben om de vloer over te nemen en waarschijnlijk ook de oven zou weten te waarderen. Het zou zelfs kunnen dat we onze rode muur niet moeten overschilderen! De persoon die kwam kijken was alvast heel positief. Nu alleen nog wachten tot de Vriend zelf kan langskomen.

Minder goed nieuws op het verhuisfront: we zijn nog altijd aan het wachten op offertes van twee firma's.

1 comment:

Anonymous said...

hey tommeke,
hopelijk gaat die vriend-huurder de vloer en de oven overnemen! gaan jullie vandaag vrijdag al naar wurzburg? in elk geval we kunnen maandag eventueel nog langskomen met de nieuwe black-knight aanhangwagen om de kleerkast en de wasmachine mee te nemen; vergeet zondag de koffers niet mee te nemen hé! het wordt wel een beetje stressy met die verhuisfirma!! toch goede moed! tot zondagmiddag dan! xxx mama
ps : ik zal nog een paar fotokes van de poesjes doorsturen!