Tuesday, May 09, 2006

Goed en slecht nieuws

Vandaag eindelijk het huurcontract ontvangen van Padraig. We zijn nog maar een paar dagen terug van Dublin maar als je in aanmerking neemt dat we de eerste huur tegen de 18de via een internationale overschrijving moeten betalen niks te vroeg! Maar het is in ieder geval goed dat we het contract gekregen hebben.
Nu begin ik er stilaan in te geloven...tot nu toe was het moeilijk om "onze flat" te zeggen omdat we eigenlijk niet goed konden geloven dat het echt bijna in orde was.

Het enige wat we nu nog moeten doen is het contract goed doorlezen en ondertekend terugsturen per fax samen met referenties van de vorige verhuurder (in ons geval Vesteda) en onze werkgever. En als we er dan nog eens in slagen om de eerste huur tegen 18 mei in Dublin te krijgen dan kunnen we onmiddellijk intrekken.

En hier komt het slechte nieuws...de huisbaas heeft laten weten dat hij geen opbergruimte of andere flat vrij heeft voor een van de bedden in ons nieuwe appartement. Dit wil dus zeggen dat we ons bed (dat we pas twee maanden of zo hebben en waar we redelijk wat geld in geinvesteerd hebben) niet kunnen gebruiken. Echt balen!!
Het enige wat we nu kunnen doen is bekijken of we het kunnen demonteren en opslaan in de bergruimte (en eventueel onder het andere bed) van de nieuwe flat.

No comments: