Wednesday, May 17, 2006

Een stapke vooruit en...terug stil

Vandaag zijn de mannen van de kringloop langsgeweest (ze hadden gisteren ook al een poging gedaan maar door slechte planning - ze konden geen tijdstip opgeven waarop ze zouden langskomen en stonden hier om 8u voor de deur - is het toen niet doorgegaan). Ze hebben een paar dingen meegenomen, waaronder Claudia haar kleerkast, een paar stoelen en een paar rekjes. Ze hebben het logeerbed niet meegenomen wegens te groot en ze hebben de tafels ook laten staan. De reden was dat ze alleen dingen willen die niet kapot zijn!? Raar mannen als je het mij vraagt!

We hebben ondertussen ook bezoek gehad van 3 extra verhuizers, en van een van hun zelfs al een nieuwe offerte. Die was maar een paar honderd EURO lager dan de eerste offerte van Crown Relocations en dus een beetje een ontgoocheling! Hopelijk krijgen we de offertes van de overige twee morgen zodat we in ieder geval een keuze kunnen maken.

In de vorige post zei ik dat het misschien de goede kant opging met de oven...njet! De enige serieuze kandidaat (iemand van het werk) was heel geinteresseerd maar heeft uiteindelijk toch niet toegehapt omdat het fornuis niet helemaal past in hun keuken. De bieders op Marktplaats hebben ook niet toegehapt nadat ik hun had laten weten dat minder dan 50% van de aankoopprijs na 1,5 jaar een beetje laag was. Straks gaan we hem nog moeten weggeven :-(

C. haar Google contract zat vandaag trouwens in de post! Dat is dus ook alweer in orde!

No comments: