Monday, April 09, 2007

Naar de gym



We zijn sinds gisteren lid van een nieuwe fitness club. Echt tevreden waren we niet over onze huidige gym en aangezien ons lidmaatschap binnenkort afloopt dachten we dat het geen slecht idee zou zijn om eens beginnen rond te kijken. Een tijdje geleden werd er heel wat reklame gemaakt voor een nieuwe club in Temple Bar. Het zag er allemaal nogal redelijk dekadent uit op de folders en de website (en dus waarschijnlijk veel te duur) maar een paar dagen geleden toch maar eens binnengelopen toen we in de buurt waren. En dekadent is inderdaad de enige juiste omschrijving van deze gym. De foto bovenaan toont de inkom. Het ziet er niet zozeer uit als een fitnessclub maar eerder als een nachtclub, hotel of casino. Oordeel zelf:



De cardio-toestellen. Stukken beter dan bij de Fitnessdock en zelfs bij Topfit kunnen ze hier niet aan tippen. Nagelnieuw, TV schermen, radio, aansluiting voor iPod enzovoort.



Zo moeten de kleedkamers er bij Barcelona of Manchester United uitzien stel ik me voor.



Om het helemaal kompleet te maken is er een zwembad (25m), sauna en stoombad.

Niet slecht maar quanta kostda? Valt geweldig mee - het is zelfs goedkoper dan onze huidige club en toen ze ook nog de "joining fee" (yep zo maken ze hier money) van EUR 350 lieten vallen was de beslissing snel genomen. Donderdag introductie en tests...

Nog een bijkomend voordeel: het is midden in Temple Bar. Dus is er volop gelegenheid voor een pint achteraf. Ik zie het helemaal zitten!

No comments: